NESTPLANNING

Cloë & Brando zijn op 28 maart 2016 de trotse ouders geworden van 1 zoon, Ace vom wede

We wilden een nest, gefokt uit weloverwogen combinaties. Wij fokken volgens de gedragsregels van de Rasvereniging en de Raad van beheer. De ouders zijn getest op alle voorkomende problemen waarvoor diverse gezondheidsonderzoeken en DNA testen beschikbaar zijn. Wij doen er alles aan om gezonde pups te fokken en de goede kwaliteiten van dit fantastische ras in stand te houden.

Daarbij laten we ons niet zo zeer leiden door showresultaten, maar besteden we vooral aandacht aan de gezondheidsaspecten en het karakter.

Wij stimuleren mensen om in de nestperiode zo vaak mogelijk te komen kijken naar de pups. Zo kun je de groei en ontwikkeling van de pups van dichtbij volgen. Neem een kijkje bij de puppyfoto’s waar je kunt zien wat wij zoal met onze pups ondernemen.

Nadat de pups het nest verlaten hebben, blijven we graag contact houden met de nieuwe baasjes. Wij staan uiteraard altijd klaar voor tips en adviezen, hoe groot of klein het probleem ook is.

Cloë von Kreuzekamp

Cloë von Kreuzekamp

(Teefje)

Brando van Eldorado

Brando van Eldorado

(Reu)

Voor Cloë hebben wij de mooie Brando van Eldorado uit een 100% DDR lijn uitgekozen. In het najaar van 2016 hopen wij het nestje van Cloë  en Brando te mogen verwelkomen! Brando is een geweldige Oud Duitse Herder met een goed karakter. Hij is mooi van bouw, rechte rug, breed hoofd, lange kraag en een mooie volle staart. Brando is soepel en lenig in zijn gangen, is gek met zijn bal en dol op zwemmen, speelt en beschermt zijn roedel en is goed waaks.

Meer informatie over Brando?